♥ Bryllupsdag ♥

14.05.2011

Den 14.mai, var det 4 år siden jeg stressa meg inn i bil med kjole og slør (å da snakkær vi myye kjole)! Da blei jeg pent kjørt opp til kirka i Melum, i en meget pen BMW, av min flotte sjåfør og venninne; Hilde(kona til forloveren til Albert).

 

 

 

Alle detaljer er tenkt på.. Skoa mine fks, SØLV <3
 

 

Jeg ville ha en kjole ikke man hadde sett på halve nabolaget når de giftet seg.. Noe spesielt. Noe prinsesseaktig. Jeg ville ha tyll eller blonder, endte opp med tyll. Massevis av diamanter måtte det være. Da passet det fint når jeg fant "min kjole"hos "Ann Selda- brudesalong" i Skien. Kun en prøving, etter 3.bytt så glinsa det i øya mine. I said yes to the dress! Ble fortalt det kun var ca 3 stk av denne i Norge. Denne var spesialdesignet i Tyrkia, en #HauteCouture kjole, nettopp kommet ned fra catwalken. Meget smykket var kjolen, med et gedigent stort smykke av strass på hele venstre hofte, som igjen markerte en stor splitt i kjolen som der var dekket av tyll, full av *diamanter* . I tillegg til strass på brystpartiet, og smykke under brystet. Diamanter hadde jeg i håret, og i hele sløret også.

Pris? Ingen kommentar.. ;-)

Bryllupets tema: Diamanter! Med sølv og lilla elementer..

Jeg fiksa håret mitt hos min faste frisør i Skien, Trine (fra TRULS & TRINE`S), salongen fikk vi låne, så der ordna hele mitt brudefølge seg. 2 forlovere; Christina og Mona, brudepiker; Sarah jenta vår og min tanteunge Madeleine, og Rebekka jenta vår. Vi var så heldige å få boltre vårs fritt der, så Rebekka (idag utdannet frisør) fiksa håret til brudepikene, mens Trine ordnet meg. Mona (idag utdannet sminkør) sminket meg.

Kan tenke deg det var høyt volum der inne, med 6 jenter i alle aldre i hvert sitt speil med hver sin oppgave som måtte løses! ;-)Gode minner fra nettopp dette ja ;)Nyydelige Sarah og tanteungen vår; Madeleine! (Sølvgrått bånd sydd på kjolene deres kun for anledningen) :)

 

Skjønne søstrene, Sarah og Rebekka.<3

 

Albert og forloveren hans (som også har vært en trofast venn i mange år) Charles Wadsworth, ventet i spenning på utsida av kirka..

En lady ankommer alltid noen minutter over vet dere! Kremt! ;-)


 

Hvorfor skal det alltid være svart dress på brudgommen? Vi valgte grå-sølv til Albert ♥

Også kjøpt i Skien hos "Ann Selda". 

 

 

 

Reaksjonsbilde! Litt koselig å se uttrykket til bla. pappa når han ser meg komme gående der i all finstasen.. Rebekka å Thomas og blei vel målløse ei lita stund der ;-)

Brudgommen venter i spenning! Forloveren hans holder i "programmet" for vielsen.. De hadde vi laget selv på Vistaprint! Orginalt, passet til temaet vårt, og ikke minst, rimelig!! ;-)

Hele brudefølget :) Med flotte Thomas og Rebekka i midten :)

 
Ei stolt jente som blir ført opp altergangen av sin pappa <3

Pappa hadde glømt bunaden sin hjemme, og måtte på dressmann i all hast! (før vielsen), TAKK & LOV at resultatet så sånn som dette ut da! ↑ Han var jo knallfin, og skjorta matchet rosene i buketten min <3 

Melum Kirke er en SJARMERENDE gammel #kirke, hvor jeg konfirmerte meg og fikk gleden av å gifte meg.

 Jeg & Albert skreiv programmet for vielsen, sammen med presten Georg. Vi skreiv også kjøreplan for selskapet.

Alltså en finger med i alt! Det er måten å gjøre det på, ska man ikke ha noe å angre på! <3

Vi er en meget musikalsk familie (på begge sider) , og mange av våre venner er også det. inngangsmelodien på akkustisk piano, blei spillt av musiker og venn; Fredric Skevik fra Drammen. Nydelig melodi, "Canon". Link til en fin (random) versjon på youtube https://www.youtube.com/watch?v=rNsgHMklBW0.

Og til å være forsanger på sangene i vielsen, så spurte vi en annen venn av oss, sangeren Glenn Wiik fra Haugesund.

Vi sang til hverandre i vielsen, en sang ved navn; "Holding On" , ska se om jeg får lagt ut et klipp som jeg har (ikke fra vielsen, men en annen anledning) . Denna sangen har Albert skrivd for flere år siden, men vi synes teksten passet oss veldig som par også. Denna kan brukes både som en sang til Gud, men også som en kjærlighetssang til hverandre. I etterkant har vi sunget i flere vielser, og selskapeligheter sammen <3

 

Holding on, I´ll go another mile.

To be with you.

I´m strong because I know, the best is yet to come.

Highest mountains I will climb, as long as I know that on the other side, I´ll see you.

Waiting, waiting for me.

 

 

 Min nydelige, kjekke, flotte og sjarmerande herremann; Albert Aanensen <3

 

 

 


Dekor <3

Stikkord: Sølv - Grått - Lilla - DIAMANTER

 

Vi ville at bryllupet vårt skulle "stikke seg litt ut", være litt annerledes enn alle andre innholdsmessig, også i dekor, og bordkort.

Vi bestillte bordkort laget av TRE, spraylakkert i SØLV,av en flott og anerkjent bedrift i Østfold; INNOVI. Vi "designet" de sammen med lederen der, Tor Erik Stenberg. Tanken bak var å ha et musikalsk tema, i å med at mange av gjestene våre også var musikere/sangere (ikke alle, da fikk de en som var formet som en MIC).

 
 

  

 Lokalet vi valgte ut, var et naturlig valg: "Folkets Hus" i Porsgrunn #TollnesCatering. Store og fine lokaler, og de har meget bra service, nydelig mat og mega-hyggelige folk!

På menyen: Oksestek med rotgrønnsaker, og dessert; Sjokolademoussé.

Toastmaster for dagen var en hyggelig og ikke minst morsom kar, ved navn Arne Andersen, fra Karmøy. Han holdt alle i passe stramme tøyler, etter nøye instruks fra brudeparet, og i henhold til "kjøreplanen" ;-) hehe

 

 

 

 

Vi hadde printet ut store plakater med bilder av oss, som symboliserte hva vi står for. Hest, musikk, Tro.

 Enkel, men elegant pynt. 

#Goodiebags : Div prøver på Aloe Vera-produkter (Vi elsker ALOE VERA) og et par konfektsjokolader.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 
Forloverbilde! <3 Mona, Charles, Marita, Albert og Christina <3

 

 

 


 

 


Kaketoppen på bryllupskaka vår.. Like fin etter 4 år, og nå som en del av min stuedekor!  <3

Bilder av kakebordet og gjestene har jeg desverre ikke tilgjengelig til å legge ut nå.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

♥                         ♥                     ♥                          ♥                                ♥                                  

 

 
 

 

 

 

Detta var maange glimt ifra vår store dag, for 4 år siden.

 

Gratulere med bryllupsdagen 14.mai min kjære <3 

 

 

 

 
 

 

 

 


 

 

5 kommentarer

Christina

16.05.2015 kl.21:10

Mange flotte bilder fra den flotte dagen 💜

maritajohnsenaanensen

16.05.2015 kl.21:43

Tusen takk Christina!

Svanhild

16.05.2015 kl.22:51

Så gøy å være med på en reise gjennom forberedelser og gjennomføring av deres flotte bryllupet og ikke minst all den kjærligheten du har til alle de rundt deg.

maritajohnsenaanensen

17.05.2015 kl.23:56

Tusen takk Svanhild! Ja å planlegge et bryllup, eller et selskap av noe slag er tidkrevans! Og trenger mye go planlegging.. Hvis man er "stjerne" i eget show, ja da krever det faktisk enda mer.. Men moro er det! ?? må nok innrømme at jeg er "B ryllups-fan" ??

Emilie-Therese

18.05.2015 kl.16:06

Så mange fine og herlige bilder!

Skriv en ny kommentar

maritajohnsenaanensen

maritajohnsenaanensen

28, Skien

Enjoying my life! - artist - elsker jobben min - detaljfiksert - elsker interiør - elsker det lille ekstra, bling /glam /sparkle :D

Kategorier

Arkiv

hits