Soon, and very soon!

Snart erre sommær :)

 

Når sommærn kommer snikans innpå, da kjenner vi rastløsheta likeså! Nå ska det sias at jeg er vokst opp "på veien" , som noen sier.. Vant til å feriere i campingvogn blant annet! Det var en av de mange tingene jeg og mannen min hadde til felles fant vi ut. Så vi snakka mye om å skaffe vårs ei vogn!

For en tid tilbake så var vi booket på diverse sangoppdrag en hel sommer. Fra vestlandet-østlandet-sørlandet.

Kort fortalt; vi sjekka Finn.no, og fant ei rimelig,gammel vogn! Den tok vi "på strak arm", og kjørte avgårde å fyllte opp bilen med alt vi måtte trenge til 2 måneders ferietilværelse i ei campingvogn.Nå har det seg sånn at jeg helt klart DIGGÆR gamledagse ting, inkl campingvogner.. Helst litt sånn med "det lille ekstra" (lysekroner,glasskap, utskjæringer etc). Når det gjelder farger, så er liker jeg mye forskjellig! Så i å med at denne vogna var litt mørk innvendig, så ville jeg "lysne" intrykket ved å ha litt fräshe farger i!

 

 

 

Kan tenke deg vi hadde det koselig her! Masse tente duftlys, og kos! :)

 

 

 

 

Ei lita kulegrill og et par campingstoler måtte te, for å få det ordentlig "campingstyle"! (Ja da var jeg blond)

Noen fridager hadde vi innimellom, ene gangen tok vi turen innom Dvergsnestangen campingplass i Kr.sand! Satte vogna godt innat skogen, å bare nøt tilværelsen.


Litt primitivt må man tåle, når man er på campingtur. Men på de fleste campingplasser nå til dags, så er det fullt utstyrte vaskerom og toaletter etc.

 

 

Ei dobbeltdyne fra Ikea gjorde susen, da slapp man masse dyner osv. Grei strl på dobbelsenga bak i vogna også, kanskje 140cm.

 

Fransk, romantisk landstil (countrystyle/shabbyshic) kan vel min stil kalles. Ihvertfall noen ganger! ;-) Vi kosa vårs enormt mye i denna vogna!!


 

Noen av dere som er kjenner det kribler litt ekstra når det er sommer? ;-) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritajohnsenaanensen

maritajohnsenaanensen

28, Skien

Enjoying my life! - artist - elsker jobben min - detaljfiksert - elsker interiør - elsker det lille ekstra, bling /glam /sparkle :D

Kategorier

Arkiv

hits